Lite kort om batteritiden

Batteriet på denna lur är verkligen något utöver det vanliga! På min gamla lur var jag glad ifall jag fick ut 2 timmars skärmtid, och det vid riktigt sparsamt användande. LGn avverkar det utan problem.

I skrivande stund har jag fått ut nästan 5 timmar och 20 minuter – och jag har 27% kvar! Detta trots att jag har strömmat Netflix, surfat och spelat mängder med spel! Alltså ganska strömtörstiga uppgifter.

BildSom ni ser säger den att jag fortfarande har 3-5 timmars användningstid kvar! :)

BildSom synes på bilden håller sig telefonen relativt sval även vid tuff användning. Har aldrig sett en högre temperatur än 40C. Min One X håller rekordet på 58.4C, inte trevligt att ringa ett samtal efter att man har spelat en längre tid! 😛

Jag tycker verkligen LG har satsat helt rätt med ett större batteri. Nackdelen är att batteriet är fastmonterat och du får ingen minneskortläsare, men med 3000 mAh och 32GB minne tror jag inte att det är någon som blir ledsen. Man klarar sig gott och väl i en hel dag där telefonen har fått svettats flera gånger. Hushåller man med strömmen klarar man nog i alla fall två nätter utan att behöva ladda den.

Något som även det är riktigt bra är att den laddar otroligt snabbt! På bara någon timme har den gått ifrån nästan tomt till fullt. Stort plus på det!

För allas glädje hoppas jag verkligen att LG skapar en trend. Att fler tillverkare förstår att en riktig mobiltelefon är en som du kan använda när du vill och hur du vill, inte begränsa så mycket som möjligt för att ta dig igenom dagen utan att vara rädd för att du ska vara utan kräm.

Tags: , , ,