LG G4 i benchmarks

Telefonen har precis lanserats och det har redan kommit ut prestandatester som visar vart Snapdragon 808 lägger LG G4 jämfört med andra lurar. GSMarena hade möjlighet att få till ett par tester på plats:

 

antutu

Geekbench

kraken

 

Det ser tyvärr inte bra ut för de som går helt efter siffror i benchmarks. LG G4 utpresterar LG G3 men rår inte på varken One M9 eller Galaxy S6.

 

Noterbart är att telefonerna kanske inte kör den fullständiga mjukvaran samt att de antagligen har varit igång ett flertal timmar så processorn låg redan i en hög temperatur innan testerna påbörjades – vilket leder till kraftigt reducerade resultat.

 

Vi lär definitivt få se fler prestandatester framöver! Jag kommer själv köra igenom ett när jag har fått hem luren.

 

Samlade hands on videor LG G4: 

http://www.apetech.se/2015/04/29/samlade-hands-on-videor-lg-g4/

 

Följ mig på Facebook för framtida nyheter och tester: https://www.facebook.com/apetech.se

Tags: , , , , ,

 • widde

  wow vilka tragiska siffror, hur hade dom tänkt motivera folk att köpa den? är ju inte alls så mycket snabbare än g3 visst dom där siffrorna kanske inte stämmer men som sagt har svårt att tro den lär komma i närheten på s6 osv… är ju rätt fail när telefonen väl kommer så blir den knappast värd nypriset då lockar väl en g3 bättre…

  • http://www.apetech.se/ Joacim Apell

   Det beror helt på vad man prioriterar. Jag har kommit till det läget att prestandan är såpass bra att jag föredrar bättre batteri än mer kraft. Som det verkar levererar S808 bättre på den punkten än S810.

   Sen brukar alltid resultat bli sämre på pressgolvet precis som jag nämner i näst sista stycket. Kanske är det så denna gång med?
   Det lär definitivt komma fler resultat framöver som ger en klarar inblick i hur läget ser ut. Men att den skulle prestera i nivå med Galaxy S6 rent siffermässigt har jag väldigt svårt att tro.

  • spejside

   70% av prestandan av S6 är knappast ”tragiskt” utan snarare rätt så snabbt.
   Men vill man ha snabbaste mobilen köper man en S6 såklart, den är i en klass för sig just nu.