LG G4 brunt läderskal

LG G4 brunt läderskal

LG G4 är utrustad med möjligheten att byta ut baksidan på telefonen och LG själva erbjuder en rad olika varianter som tillbehör. På eventet inför G4 fick jag klämma på de modeller som släpptes i Norden och fastnade främst för just det bruna skalet.

När mitt exemplar anlände var baksidan dock bestyckad med ett skal i svart kulör. Den är mönstrad och har en slags coating som gör att ytan känns hårdare än traditionellt läder. Materialet föll sig naturligt med tiden och jag glömde sakteligen av hur det bruna kändes.

Nu har jag fått det bruna skalet och jag gillar det mer än det svarta. Kanske är det för att jag har haft den hela sommaren och att applicera en ny variant upplevs bättre just för att det är ett ombyte.

LG G4 brunt läderskal

Personligen tycker jag den känns lyxigare och elegantare. Själva ytan är mjukare än den svarta och därav infinner sig märken snabbare. Vill man åt en unik look ska man helt klart satsa på brun baksida. Den svarta modellen ser fortfarande ny ut i jämförelse.

LG G4 brunt läderskal

 

Som synes på bilden skiljer sig texturen mellan de båda. Den släta ytan känns bättre men på en klar bekostnad av greppet. Har man lätt för att telefoner brukar glida ur handen råder jag er att klämma på den bruna varianten före inköp.

 

Ambassadörskollegorna Patrik och Joel har också skrivit en bit om deras upplevelser:

Patrik

https://lgmobilescience.wordpress.com/2015/09/15/en-vecka-med-det-bruna-laderbakstycket/

Joel

https://63norr.wordpress.com/2015/09/11/host-dags-for-ny-baksida-lgg4/

 

 

Läs mer om LG G4:

LG G4 batteritid

http://www.apetech.se/2015/08/24/lg-g4-batteritid/

LG G4 prestandatest

http://www.apetech.se/2015/08/24/lg-g4-prestandatest/

LG G4 foton tagna i mörker

http://www.apetech.se/2015/05/30/lg-g4-foton-tagna-i-morker/

Tags: , , ,