Doogee Y100 Pro, vilka appar följer med från start?

En intressant aspekt om kinatelefoner är hur många program som ligger förinstallerade vid uppstart. Något som är vanligt bland dessa tillverkare är att de brukar hålla sitt gränssnitt så orört som möjligt, antagligen för att det ger minsta möjliga handpåläggning och för att det inte tynger ner systemet. Frågan är om detta även gäller program eller om de vill få in så många som möjligt?

 

Doogee Y100 Pro medföljande appar     Doogee Y100 Pro medföljande appar

 1. DG Xender
 2. Documents To Go
 3. E-Post
 4. Filhanteraren
 5. FM-radio
 6. Galleri
 7. Gmail
 8. GO Keyboard
 9. Google
 10. Google inställningar
 11. Hämtningar
 12. Inställningar
 13. Kalender
 14. Kalkylator
 15. Kamera
 16. Klocka
 17. Kontakter
 18. Ljudinspelaren
 19. Maps
 20. Musik
 21. Play Butik
 22. Röstsökning
 23. SIM-verktyg
 24. SMS/MMS
 25. Säkerhetskopiering
 26. Sök
 27. telefon
 28. Webbläsare

Som synes är det avskalat, nästan halverat jämfört med ZTE Blade S6 och LG G4. En stor skillnad är den mängd program som är från Google, fem stycken på Doogee Y100 Pro mot 17 i Blade S6 och 20 i LG G4.

Väldigt positivt i mina ögon! Då kan jag mer bestämma själva vad som ska ta plats på min telefon och jag kan lägga till det jag känner behövs istället för att ha en mängd program som bara ligger helt orörda.

En negativ avstickare var dock att enbart Go Keyboard går att avinstallera.

Tags: , , , , ,