G Flex utseende fångad på bild!

Som nämnt är telefonen bananformad! Vilket är väldigt speciellt. Böjbara enheter är på frammarsch och G Flex är bland de första och en riktig pionjär. Till och med batteriet är rundat för att få plats, en liten revolution i sig. Formen blir lite extra speciell när man skrollar då känslan blir att saker verkligen rullar förbi.

DSC00496

Från vänster: Nexus 5, G2, G Flex.

DSC00499

Storleksmässigt är telefonen betydligt större än tidigare LG telefoner jag har fått testa. G Flex har 6″, G2 har 5.2″ och Nexus 5 har 5″ skärm. Skillnaden i handen är ganska överväldigande, den fyller hela handen och jag har lite svårt att nå den övre delen av skärmen.

DSC00481

Framsidan påminner väldigt mycket om G2an. Skärmkanterna är inte riktigt lika smala men i övrigt inte mycket dödyta. Här finns inga knappar utan Flex kör med mjukvaruknappar, vilket gillas starkt!

DSC00488

Baksidan är även den utformad som G2. Volym och strömknapparna finns här och de ligger om möjligt ännu bättre i handen.

För er som har undrat, JA det går att platta ut den! Var lite rädd när jag först provade, men det gick utan problem.

DSC00486     DSC00501

Tags: , , , , , ,