ZTE Blade S6 kameratest

Nuförtiden är det många som klassar kameran som en av de allra viktigaste komponenterna i en telefon och den som folk kollar allra mest på vid ett nyinköp. ZTE Blade S6 kommer laddad med Sonys sensor IMX214, samma som sitter i till exempel One Plus One, och jag har givetvis ett par bilder att visa upp. Först kör vi dock en lättare genomgång av kameraappen.

 

Till att börja med erbjuds det ett expertläge med alla tillgängliga funktioner upplåsta för användaren att ta del av. Här finns det reglage för att ändra vitbalans, exponering samt ISO. Därtill finns möjlighet att sätta en fast fokuspunkt men även lägga till ett vattenpass så att man alltid har koll på att bilden blir i rät linje.

ZTE Blade S6 Kamera     ZTE Blade S6 Kamera     ZTE Blade S6 Kamera     ZTE Blade S6 Kamera     ZTE Blade S6 Kamera

 

Klickar man på den blå ringen övergår den till en röd färg och applikationen visar istället en enklare layout. Här försvinner alla detaljinställningar och istället uppenbarar sig en uppsjö av färdiga alternativ.

Via pilen i nederkant visar sig de olika valmöjligheterna till att ändra stämningen i bilden. Bland annat erbjuds Färgreduktion, Skiss samt Sepia.

Vill man istället ändra hur detaljer fångas upp finns även detta. Den färgglada inställningsknappen i hörnet leder vidare till en skärm där man får välja bland annat HDR, Grupp och Leende.

ZTE Blade S6 Kamera     ZTE Blade S6 Kamera

 

 

Skriv gärna vad ni tycker om bilderna i kommentarsfältet längst ner!

Klicka på bilderna för att förstora.

ZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratestZTE Blade S6 kameratest

 

Fler inlägg om ZTE Blade S6:

ZTE Blade S6 vilka appar följer med från start

http://www.apetech.se/2015/08/10/zte-blade-s6-vilka-appar-foljer-med-fran-start/

ZTE Blade S6 bilder och första intryck

http://www.apetech.se/2015/08/04/zte-blade-s6-bilder-och-forsta-intryck/

ZTE Blade S6 specifikationer

http://www.apetech.se/2015/07/11/zte-blade-s6-specifikationer/

Tags: , , , ,