Doogee Vienna – mycket ljud för liten prislapp

Doogee Vienna

Tillsammans med mitt test av Doogee Y100 Pro var Perifa snälla och skickade även med hörlurar tillverkade av samma företag – Doogee Vienna.

Lurarna är utrustade med en kabel vars längd är 120 cm och i materialet TPE som är mindre benäget att trassla sig och skapar mindre oväsen då kabeln glider lättare mot kläderna.

Doogee Vienna

I lådan hittar vi även ett flertal par muddar i olika storlekar för att passa just dina öron bättre. Längsmed sladden hittar vi även en mikrofon som gör sitt jobb utan knussel.

Doogee Vienna

 

Perifa själva beskriver hörlurarna med följande ord: ”Avancerade lurar för den som har höga krav på ljudkvalitet.” och för prislappen håller jag helt klart med.

Lurarna kommer med ”Moving-Coil”-element vilket gör att basen blir rapp och tydlig. Det finns kraft för att kännas ordentligt samtidigt som den inte tar överhanden från varken diskanten eller mellanregistret.

Doogee Vienna

Doogee Vienna är ett par hörlurar som helt klart är med i matchen även ett par prislappar upp. Med bra ljud samt en lätt och tillsynes gedigen konstruktion är det mycket hörlurar man får för 199 kronor och jag kan varmt rekommendera dem.

 

För intressenter köpes dem här:

http://www.perifa.se/product/product&path=64&product_id=102#.VkuQTdIvfIU